Dia de l’Estudià 2018

Onil, dissabte 22 de setembre:
Ja tenim ací setembre, i com és tradicional, el dia 22 de setembre celebrarem el Dia de l’Estudià.Els actes festers seran:
– A les 12:00 h., missa en l’Ermita en honor a la nostra Patrona la Mare de Déu de la Salut i en record a tots/as els/as estudiants que ja no estan amb nosaltres.
– Després, des de l’ermita es realitzarà una Desfilada fins a la nostra comparsa, on tindrem una cerveseta abans del menjar que es realitzarà a les 14:00 h. en el nostre local social, amenitzada amb la nostra banda.
– A les 17:30 h., es lliuraran els premis “Llapisset” 2018 als nous estudiantets/es de la comparsa i el canvi de Capitania 2018 a 2019.
– A les 18:00 h., des de la comparsa, Cercavila del Dia de l’Estudià pels carrers de la població per a finalitzar de nou en el local.
– Després de finalitzar la cercavila, berenar i revetla en el local de la Comparsa.

Esperem la vostra assistència i que gaudiu tots/as molt del Dia de l’*Estudià.

Salutacions,
La Directiva


DÍA DE L’ESTUDIÀ 2018
Onil, sábado 22 de septiembre
.
Ya tenemos aquí septiembre, y como es tradicional, el día 22 de septiembre celebraremos el “Día de l’Estudià”.

Los actos festeros previstos serán:

– A las 12:00 h., misa en la Ermita en honor a nuestra Patrona Ntra. Sra. de la Salud y en recuerdo a todos/as los/as estudiantes que ya no están con nosotros.
– Después, desde la ermita se realizará un Desfile hasta nuestra comparsa, donde tendremos una “cervecita” antes de la comida que se realizará a las 14:00 h. en nuestro local social, amenizada con nuestra banda.
– A las 17:30 h., se entregarán los premios “Llapisset” 2018 a los nuevos pequeñajos/as de la comparsa y el cambio de Capitanía 2018 a 2019.
– A las 18:00 h., desde la comparsa, Pasacalle del “Día de l’Estudià” por las calles de la población para finalizar de nuevo en el local.
– Tras finalizar el pasacalle, merienda y verbena en el local de la Comparsa.

Esperamos vuestra asistencia y que disfrutéis todos/as mucho del “Día de l’Estudià”.

Saludos,
La Directiva

Los comentarios están cerrados.