Dia de La Volta Onil 2019

Dissabte 23 de març, els actes festers per aquest dia seran:
– A les 13:30 h: “Cerveseta al carrer” enfront del local la Comparsa. Per fer temps a que apleguen tots els comparsistes mentre escoltem la música de la nostra banda oficial i anem entrant en ambient fester.
– A les 14:15 h: començarà el dinar de germanor al nostre local social. Serà obligatori recollir el tiquet a la comparsa (en horari de bar). O també podeu passar a arreplegar-lo dijous 14 i dijous 21 de març de 20:30 a 21:30 h per l’oficina de la Comparsa.
-A les 17:10 h: la nostra Bandera eixirà del local de la Comparsa fins a la plaça Major-Palau-fortalesa del Marquès de Dosaigües.
– A les 17:30 h: es realitzarà l’eixida de les Banderes de les Comparses des del Palau per iniciar la cercavila del Dia de la Volta per l’itinerari de costum passant pel nucli antic de la vila.
-Al finalitzar hi haurà refresc en el local de la Comparsa i després… musiqueta del nostre Dj oficial fins que no aguantem més.

Esperem que gaudiu molt tots del Dia de la Volta 2019. Ànim que ja tenim ahí les Festes!! 
Salutacions,
La Directiva.


Día de “La Volta” Onil 2019
Sábado 23 de marzo, los actos festeros para este día serán:
– A las 13:30 h.: “Cerveseta” en la calle frente al local de la Comparsa. Para hacer tiempo a que lleguen todos los comparsistas mientras escuchamos la música de nuestra banda oficial y vamos entrando en ambiente festero.
– A las 14:15 h: empezará la comida de hermandad en nuestro local social. Será obligatorio recoger el ticket en la comparsa (en horario de bar). O también podéis pasar a recogerlo jueves 14 y jueves 21 de marzo, en horario de 20:30 a 21:30 h por la oficina de la Comparsa.
-A las 17:10 h: nuestra Bandera saldrá del local de la Comparsa hasta la Plaza Mayor- Palacio-fortaleza del Marqués de Dos Aguas.
– A las 17:30 h: se realizará la salida de las Banderas de las Comparsas desde el Palacio para iniciar el pasacalle del “Día de la Volta”, por el itinerario de costumbre pasando por el casco antiguo de la villa.
-Al finalizar el pasacalle, habrá refresco en el local de la Comparsa y después… “musiqueta” con nuestro Dj oficial hasta que no aguantemos más.

Esperamos que disfrutéis mucho todos del “Dia de la Volta” 2019. ¡¡Ánimo que ya casi estamos en Fiestas!!. 
Saludos,
La Directiva.

Los comentarios están cerrados.